Arki osa 1

Maanantaina alkoi arki. Nuppu meni päiväkotiin, mies kouluun, oli sovittuja tapaamisia ja illalla vielä Nupun voimistelutreenit. Meidän piti siivota koti, tankata auto ja ruuaksikin oli vain jauhelihakeittoa.

Loman jälkeen arki voi olla bittersweet. Tällä erää arjen aloittaminen tuntui erityisen raskaalle. Kuutti on nukkunut huonosti aina kolme kuukautisesta saakka. Tällä lomalla yksi viikko koostui ”unikoulusta”. Saatiin ihan hyviä tuloksia aikaan, mutta nämä viikon/parin aikana paremmin nukutut yöt tuntuu ottavan koville. Tsiisus mä olen väsynyt! Huonosti nukutut yöt ja huono ravitsemus on tehnyt tehtävänsä. Jokainen on varmaan joskus kokenut sen ettei väsyneenä jaksa niin ruokaan kiinnittää huomiota. Lapsille kyllä puunataan niska limassa ruokia, mutta omaan suuhun ne terveelliset ei eksy. ISO panostamisen paikka.

Vaikka arki on ollut märkiä ulkovaatteita, lunta eteisen lattialla, kiireitä lähtöjä ja väsyneitä aamuja niin huomenna on vuoden kohokohta. Mä pääsen kampaajalle ihan pitkän kaavan mukaan. Opiskelijabudjetilla en raaski käydä kampaajalla yleensä kun tukan leikkaamassa. Huomenna on kuitenkin vähän enemmän hemmottelua luvassa. Pari tuntia lapsivapaata, ja toivottavasti freshimpi look. Huomenna on myös illalla Nupun ensimmäinen satubalettitunti. Kiva päivä tiedossa!

Toinen isompi rahanmeno oli uutena vuotena kun tilasin uuden kameran. Mä vähän salaa toivoin että se olisi jo ehtinyt tulla! Vielä se kuitenkin antaa odottaa itseään. Kunhan saan sen käsiini, tänne tekstien sekaan alkaa tulla vähän enemmän kuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *