Olympus pen ja perheviikonloppu

Wuhuu! Kamera saapui viimein. Itseasiassa se oli odottanut hakijaansa jo jonkin aikaa, mutta järjestelmävirheen takia emme saaneet ilmoitusta. Nyt se on kuitenkin täällä, ja olen tyytyväinen. Tälläisen amatöörikuvaajan/aiemmin perusdigikameroilla kuvanneen käteen sopivan kokoinen ja helppokäyttöinen. Vielä en ole ehtinyt aivan kaikkia ominaisuuksia tutkia, mutta yksi nousee ylitse muiden. Kamerassa on sisäänrakennettu wi-fi ja kuvien siirto älypuhelimeen käy äärimmäisen nopeasti ja kätevästi. Myöskin puhelimesta käytettävä etälaukaisin on kiva lisä!

Olympus PEN E-PL7 ja Olympus M.Zuiko 14-42mm f/3.5-5.6 EZ ED objekti

Mutta se kamerasta! Ainakin siksi aikaa kunnes on käyttökokemustakin enemmän.

Meillä on ollut pitkästä aikaa perheviikonloppu niin ettei miehen ole tarvinnut mennä töihin. Olen saanut levätä, käynyt yksin shoppailemassa ja kaverin ja hänen pienokaisen kanssa kahvilla (ilman omia lapsia!). Sopivasti omaa aikaa. Lauantaina tehtiin tortilloja, ja illalla kun saatiin lapset nukkumaan juotiin pari lasia viiniä ja maisteltiin parit juustot. Oma panokseni juustojen arviointiin oli mm navetta ja villasukka, joten ei oltu ihan omalla alueella. Mutta viini oli hyvää! Kevyttä ja hipaus mausteisuutta, ja siis punaista.

Tänään katsottiin lasten elokuva ja käytiin uimahallissa koko porukka. Käytiin hauska keskustelu miehen kanssa siitä mihin menemme. Tässä lähellä on muutama kylpylä joihin pääsisi helposti pienellä vaivalla, ja mies kinusi niihin. Usein niissä ollaankin käyty kun nämä perhevapaat on harvassa. Tänään kuitenkin totesin, että lapset tarvitsee myös niitä perusjuttuja. Päädyimme tavalliseen uimahalliin tavallisena sunnuntaina. Meillä oli kivaa. Uskallan väittää, että jopa kivempaa kun kylpylässä. Oltiin koko ajan koko perheellä samassa altaassa, ja tehtiin juttuja yhdessä. Jos ois menty kylpylään, minä olisin ollut Kuutin kanssa pikkualtaassa ja mies Nupun kanssa isojen altaassa. Onneksi pidin kiinni ajatuksestani ”lapset tarvitsevat joskus aivan perusjuttuja”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *