Käytä hääpukuasi päivä 2017

Sunnuntaina oli käytä hääpukuasi päivä. Olipa hauska kaivaa pukupussista ekaa kertaa häiden jälkeen. Päivästä on kulunut jo yli 4 vuotta. Ajatella!

Tämä kuva otettu sunnuntaina

Me mentiin naimisiin syyskuussa 2012. Vihkiminen oli perinteisesti kirkossa, mutta meidän pappi ei ollut tippaakaan perinteinen. Hän puhui hääpuheessaan Risto Reippaasta. Olin niin jännittynyt etten rehellisesti muista vihkimisestä juuri mitään.

Juhlaa vietettiin Lomakylä Järvisydämessä Rantasalmella. Se on niin kaunis ja tunnelmallinen paikka. Alusta asti oli selvää, että halutaan paikka josta ruuat ja juomat tulee mutkattomasti. Pienen säätämisen jälkeen (eli nirso morsian) saatiin menu kuntoon eikä ruuat todellakaan pettänyt juhlapaikalla. Hääkakusta meillä puhutaan kotona edelleen. Se oli niiiiiiin hyvää, voi luoja.

Kuvannut Arttu Kokkonen

Meillä oli virallisten osuuksien jälkeen S:n kaverit soittamassa mies ja kitara tyyliin irkkumusiikkia, ja sen jälkeen soitti dj. Meidän häätanssin lauloi eräs vieraista, ja se meni luihin ja ytimiin. Meidän laulu oli Stellan häävalssi.

Häät on kerran elämässä juttu, ja vähän joskus harmittaa etten juuri alkaneen vauva-arjen (Nuppu 6vko) keskellä jaksanut ihan hirveästi nähdä ylimääräistä vaivaa. Mutta häitä ei tehnyt pöytäkoristeet vaan ihmiset. Meillä oli aivan huikeat juhlat kun virallisuuksista selvittiin!

No entäs se sulhanen sitten? Hän on edelleen tässä, ja lähes joka päivä hän muistaa sanoa ”minä rakastan sinua”. Jokaisessa parisuhteessa on omat ongelmansa eikä me olla siinä mielessä poikkeus. Parisuhdetta on vauva-arki, yhteisen ajan puute ja mm muuttot rasittaneet. Alun vaikeuksien jälkeen tuntuu, että nyt kuudentena vuotena yhdessä ollaan päästy sellaiseen rauhalliseen tilaan. Tuntuu, että olla vahvempia kun koskaan. Mutta niinhän sitä sanotaan, tyyntä myrskyn edellä 😉

Kuvannut Arttu Kokkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *