Kuulumisia ja projekti vaaterekki

Takana on taas pitkä viikonloppu. S on ollut paljon töissä ja minä lasten kanssa kotona. Tänään oli onneksi mieskin koko päivän kotona ja saatiin viettää perhevapaata. Käytiin pulkkailemassa, rataslenkillä, katsottiin putous tallenteista ja saunottiin. Kuuttikin yllätti ja nukkui vain yhdet päiväunet. Tänään oli kiva sää ja uhmaton päivä.

Kuutti keksi viikonloppuna että hän pääsee sohvalle, joten enää ei voi kääntää selkäänsä hetkeksikään. Hän myös oppi taputtamaan oikeaan kohtaan kun lauletaan ”jos sun lysti on”. Seuraavaksi harjoitellaan tömistelemään. Ja tärkein, isimies opetti ylävitosen. Näillä eväillä pärjää jo pitkälle.

Nupulla oli loppuviikosta aivan jäätävä uhma. Olin perjantaina valmis laittamaan sen postipaketilla tätilään. Kiukkupylly, äkäpussi, uhmis. Huh huh. Tänään hän sen sijaan on ollut oikea enkeli. Ulkovaatteet meni ulkoilujen jälkeen suoraan paikalleen eikä lelulaatikotkaan ole räjähtänyt aivan joka puolelle. Vaikka on jouduttu lopettamaan kivoja juttuja, ei niistä ole tullut riitaa.

Minäkin otin tänään vähän omaa aikaa rakentaakseni prinsessanurkkauksen lastenhuoneeseen (sekä kirjoittaakseni tämän tekstin). Olin aiemmin siskon perheen avustuksella tehnyt lastenhuoneeseen lampun puuhelmistä ja tänään ylijääneille helmille löytyi uusi käyttötarkoitus. 

Minä en todellakaan ole mikään luonnonlahjakkuus näissä DIY hommissa. Yhdet villasukatkin on ollut kesken jo puolivuotta (koska kantapää). Silti on joskus kiva yrittää vaikka joutuisikin toteamaan ettei tää nyt ollutkaan mun juttu.

Tää lamppuhomma oli mun homma tarvikkeiden oston, maalaamisen ja pujottelun verran. Lopuista kuuluu kiitos siskon aviomiehelle. Hän varmasti arvosti (noot) minun epämääräisiä ohjeita ja lisätyötä, jota pikkuprojektini aiheutti.

Mutta siinä se tämän päivän projekti on. Vähän turhan pimeässä otettu kuva, mutta välttää. Vaaterekin ostin paikalliselta nettikirppikseltä ja samoin musta-valkoiset tyynyt. Kaikki muu meiltä löytyikin jo omasta takaa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *