Äiti karkaa ulkomaille

Nyt se on vihdoin varattu. Tämä äiti karkaa ulkomaille ilman lapsia neljäksi päiväksi kesäkuussa! Matkaseurakin on niin priimaa ettei paremmasta väliä.

Kun minä sinä kesäkuisena keskiviikko aamuna lähden junalla kohti helsinkiä, jätän koko sotkun taakseni. Esikoisen ikuisen uhman, kuopuksen ruokailukatastrofit ja koirankarvat. Toki realistinen oletan jälkimmäisiä löytyvän matkalaukusta yli tarpeen.. Ikävä tulee perhettä, mutta samalla olen innoissani. Muutaman päivän ajan minä olen minä enkä vaan kotiverkkari-hätäponnari-kulahtanut äiti. Saan käydä pissillä ilman että joku on siellä vessassa mukana eikä suihkussa käyntiajat ole sidonnaisia kenenkään nukkumaanmenoajoista. Uijui!

Enhän minä olisi äiti enkä mikään jos minua ei vähän jännittäisi miten perheellä sujuu sillä aikaa. Olen aika varma että meillä syödään sillä aikaa jokunen valmisruoka, pyykkikori ratkeaa liitoksistaan ja lapsilla on päällään mitä oudompia vaateyhdistelmiä. Mutta so what? Tekee hyvää niin perheen isälle kun lapsillekin nähdä ettei asiat tapahdu täällä kotona aivan itsestään. Luulempa että mieskin osaa arvostaa minua taas reissun jälkeen muutaman päivän.

Kuutti minua luonnollisesti jännittää eniten koska hän on silloin 1,5v. Toisaalta lohtua antaa että monet tuttavat joutuneet tekemään pidempiä reissuja lasten ollessa pienempiä. Kuutilla on isi koko ajan läsnä ja isi kelpaa kaikkeen aivan yhtä hienosti.

Lentokone, ranta, hyvä ruoka, viini ja shoppailu. Täältä tullaan!

Tai noh… Muutetaan nyt ensin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *