Oodi nettivalmennukselle

Minä päätin jokunen kuukausi sitten lähteä mukaan nettivalmennukseen. Ajatuksena oli saada lisää liikuntaa ja tasata ruokarytmiä. Haaveena oli että keskivartalo kiinteytyy siinä sivussa. Pohdin mikä ois oma juttu ja mistä sen löytäisin. Päädyin valitsemaan Fitfarmin Fitmama valmennuksen, koska huokea hinta ja kotitreenit sopi parhaiten meidän arkeen.

Vähän minua ärsytti kun piti odottaa sen alkamista. Malttamattomana, kaikki heti mulle, tyyppinä parin kuukauden odotus tuntui ikuisuudelta. Nyt jälkikäteen luulen, että niin oli parasta. Ehdin psyykata itseäni tulevaan koitokseen. Yritin jopa ihan tosissani syödä maitorahkaa, mutta ei. Ei uppoa edes valmennuksen aikana.

Valmennuksen aloitus ei tietenkään ollut ”ihan helppo homma”. Onhan se iso elämänmuutos kun mittailet ruokien painoja, ja kuljet joka paikkaan sen lapun kanssa että muistat kaupassa millaista jauhelihaa, ja kuinka paljon. Aikaisemmin treenittömään arkeen piti löytää kolonen treenille. Eka viikko kulki hitaasti. Treenien suoritus oli pitkälti mielialasta kiinni.

Nyt on kulunut kolme viikkoa. Ekan viikon epävarmuus ja moodista kiinni olevat treenit on jäänyt taakse. Ruoka-aineet ja määrät tulee takaraivosta. Ollaan siirrytty honeymoon vaiheeseen. Senttejä on lähtenyt reisistä ja vatsalta. Treenit onnistuu koko ajan paremmin. Ulkoista muutosta on kehossa tapahtunut mutta kyllä tuo sisäinen klikki on isompi asia.

Olen energinen ja haluan treenata. Haluan löytää sille aikaa ja pidän suunnitelmista kiinni. Haluan syödä suunnitelman mukaan vaikka se välillä tarkoittaakin kahden ruuan tekemistä, nirso kun olen. Olen taas hyväntuulinen ja aikaansaava. Olen jopa parempi äiti lapsille kun en ole jatkuvasti äreä. En olisi koskaan uskonut että nettivalmennus on tie parempaan arkeen.

Toki itse työ on itselläni. Mutta on helppoa noudattaa ruokavaliota kun joku on ottanut selvää asioista minun puolesta. On ihana treenata kun voin tehdä kuten videolla neuvotaan. Olenkin varmaan alkuun aivan hukassa kun treenikaverini videolta ei olekaan enää käytössä. Apua.

Olen tosi onnellinen että lähdin tähän mukaan. Se huokea summa oli ehdottomasti joka sentin arvoinen sijoitus. Kävin myös tutustumassa lähimmällä kuntosalilla ja kokemus oli 6/5! Siitä seuraavassa postauksessa. 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *