Honeymoonvaihe jatkuu

Kävin tosiaan joku aika sitten tutustumassa meitä lähimpänä olevaan kuntosaliin. Muutamat aiemmat kuntosaliyritelmät ei ole alun jälkeen toimineet minun kohdalla. Ruokavaliossa ei ole tapahtunut muutoksia joten olo on ollut väsynyt eikä tule lähdettyä. Nyt puhti on erilainen kun ruokavaliokin on muuttunut. Mieli on virkeä ja virtaa riittää.

Kuntosalilla minut otti vastaan aivan ihana asiakasneuvoja. Hän esitteli salin, saunat, ryhmäliikuntatilat kuten asiaan kuuluu. Hän kertoi vähän itsestäänkin. Tapaaminen oli rento ja mukava. Kun päädyttiin juttelemaan sopimuksesta, uskaltauduin sanomaan että mua pelottaa sitoutua pariksi vuodeksi tähän hommaan. Kerroin aiemmasta masennusjaksosta ja siitä että pelkään sen vielä palautuvan. Pelkään, että maksan tyhjästä.

Tää tyyppi, kenet eka kerran tapasin, kuunteli sujuvasti ja ymmärsi, ja tsemppasi. Näin hänen ilmeestään, että hän yllättyi kertomastani. Silti hän suhtautui asiaan hienosti. Monet ystävätkään eivät osaa ottaa asiaa tuolla tavoin.

Käytiin sopimus läpi ja poistuin onnellisena kuntosalijäsenyyden omistajana kotiin. Olin ylpeä itsestäni kun uskalsin olla rehellinen, ja siitä että lähdin tähän kaikkeen mukaan. Kukaanhan ei voi luvata etten vielä kamppailisi masennuksen kanssa tai että tää honeymoonvaihe kestää. Olen hyvilläni tässä hetkessä.

Kukapa olisi uskonut esim vuosi sittenettä näin käy. En ainakaan minä.

Nyt on hyvä. Monellakin tapaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *